Dankbaar

Dankbaar

Het jaar is bijna rond en het is een mooie tijd om terug te kijken naar wat we allemaal mochten ervaren, leren, voelen en doen. Heeft het ons een stap verder gebracht op ons levenspad? Zijn we een paar keer gestruikeld of verdwaald? Alle ervaringen vormen een geheel en horen bij ons, we mogen er dankbaar voor zijn en er aandacht aan besteden.

Deze ontmoetingen en belevenissen zijn de cadeaus die we onder de kerstboom mogen openen – ze geven ons inspiratie en richting in het nieuwe jaar. Ze laten ons erkennen wat voor ons belangrijk is, waar we van genieten en wat we nog willen leren….

Dank, dank, dank

Dat jij er bent

Dat jij er was

Voor wat je deed

En wat je doet

Nieuw of bekend

Vroeger of pas

En weet

Dat ik het niet vergeet

Weet je doet het goed!

Reacties zijn gesloten.